Tuesday, June 7, 2011

Contest Edit Gambar Eva !




*SEBELUM*

*SELEPAS*


1. Korang pilih salah satu gambar eva dalam ALBUM ni..
2. Edit la mengikut kretiviti masing2 asalkan cantik..simple je tak pe..
3. Korang boleh copy gambar eva tu tapi hanya untuk contest ni..
4. Bila dah siap edit, buat satu entry pasal contest ni..dalam entry tu, letak banner contest dan linkkan ke blog eva...letak gambar yang telah di edit jugak..tinggalkan kat ruangan komen ni..

Syarat2

1. Follow blog eva.. senang nak tau update pasal contest
2. Like GAMBAR ni... kalau korang baik hati la
Kriteria pemilihan pemenang

50% jumlah LIKE pada gambar dan 50% daripada juri..

4 comments: