Monday, July 25, 2011

giveaway duo by duniaku dan hatisamronkin


syarat-syarat giveaway!

1- buat entry bertajuk giveaway duo by duniaku dan hatisamronkin

2- letak banner atas ni dan jangan lupa link kan ke entry contest ni!so senang orang lain nak tahu rite?ouh tak perlu di side bar kerna ku tahu itu semak!

3- tiada paksaan untuk follow kedua-dua blog dan juga kedua-dua fanpage penganjur.kalau mahu dipersilakan!

4- sila sebarkan giveaway ni dengan tag 2 orang kawan anda ye!

ZAIM

FATIN

5- kalau semua yang kat atas dah selesai silalah hantar link entry korang tu dekat ruangan komen ok!

6- giveaway ini akan berakhir pada 31 JULY 2011 pada pukul 10 malam.(malaysia)

No comments:

Post a Comment