Wednesday, August 10, 2011

RAMADHAN GIVEAWAY !

NAK JOIN?KLIK BANNER~
Sempena Ramadhan yang bakal menjelang,elok kite banyakkan bersedekah kan ? So di kesempatan ini aku dan roomate iaitu wootwoot menganjurkan satu giveaway iaitu Ramadhan Giveaway.
Simple,tak perlu buat entry,tak perlu tag kawan kawan..Hadiah pula agak banyak la kot (bagi aku ) haha..Jom kite tengok ape hadiah hadiahnya :)
Tempat Pertama : Rm 100
Tempat Kedua : Rm 80
Tempat Ketiga : Rm 50
Tempat Keempat : Rm 30
Tempat Kelima : Rm20
Takde la banyak sangat hadiahnye,lepas la beli baju raye selai..haha..Ok camne nak join giveaway ni ? Caranya adalah :
    1. Follow blog ini dan juga blog wootwoot
    2. Like dua fan page ini :
    3. Share post ini di facebook,atau twitter,atau di blog
    4. Komen “saya dah join” di post ini atau post di wootwoot
    5. Done :)
    Tarikh tutup penyertaan adalah : Hari ke 20 Ramadhan..sempat shopping baju raye kan kan ? haha.Pemenang akan dipilih secara RANDOM menggunakan random.org
    SILA LETAK LINK BLOG ATAUPON AKAUN FACEBOOK/EMEL ANDA SUPAYA HADIAH BOLEH DISAMPAIKAN
    NO CHEATING IS ALLOWED..IF KANTOI TAK FOLLOW ANY RULES ABOVE.YOU ARE DISQUALIFIED

    No comments:

    Post a Comment